Tegelzetter Eindhoven

Op zoek naar een  vakkundige tegelzetter in de regio van Eindhoven? Dan bent u bij Johan Lenssen Tegelwerken aan het goede adres! Als flexibel tegelzetter kunnen we overal werken, maar we doen de meeste van onze tegelklussen in in de plaatsen Eindhoven, Veldhoven, Geldrop en Nuenen waar we reeds een aantal mooie projecten hebben mogen realiseren.

Door onze ervaring zijn we in staat om iedere ruimte te voorzien van mooi en strak tegelwerk, denk aan het betegelen van uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet. Maar niet alleen zetten wij tegels binnen in huis, dit kan zelfs buiten! Denk eens aan uw terras, die immers ook kan worden voorzien van mooi tegelwerk!

Specialist in tegelwerk

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, of wilt u uw woonkamer betegelen? Tegelzetter Johan Lenssen uit Bakel is op het gebied van badkamers zeker een tegelspecialist. Wij plaatsen hierbij alle denkbare vloer- en wandtegels. Als vakman geven wij graag vrijblijvend advies over de beste materialen. Topkwaliteit tegen een scherpe prijs? We horen graag van je!

Heeft u een tegelproject, een badkamer renovatie of een andere klus in de omgeving van Eindhoven, neem dan vooral contact met ons op. We staan open voor het bespreken van uw ideeën en informeren u graag over onze aanpak. Uw tegelwerk is bij ons in goede handen!