Woonkamer tegelwerk

Tegels zijn perfect voor in de woonkamer. Strak, degelijk en mooi tegelwerk geeft uw woonkamer direct kracht: de basis van uw interieur. Kinderen spelen er op de grond, je loopt er met je hakken of werkschoenen overheen en natuurlijk kan er wel eens iets omvallen. Alleen daarom is tegelwerk in uw woonkamer al de juiste ondergrond.

Voor de woonkamer denken mensen bij tegelwerk al gauw aan de vloer, maar ook wanden laten betegelen in uw woonkamer valt tegenwoordig goed in de smaak. Om u een indicatie te kunnen geven wat de prijs is van het betegelen van uw woonkamer vragen we je eens contact met ons op te nemen. Geen enkel project is hetzelfde en alleen al om die reden zouden we graag met passend en professioneel advies komen. U wilt tenslotte ook dat uw woonkamer goed en vakkundig wordt betegeld!

Vloerverwarming

De woonkamer is daarnaast ideaal voor de aanleg van vloerverwarming. Het is de meestgebruikte ruimte in uw huis, waar u vooral veel (stil) zit. Warmte afkomstig van de radiator stijgt richting het plafond en daardoor moet u harder stoken om de gewenste temperatuur te behalen. Vloerverwarming verwamt van onderaf en over de gehele oppervlakte van uw woonkamer en is daarom erg ideaal. Het bespaart je dus flink op de stookkosten!