Terras betegelen

Het betegelen van een terras vraagt om specifieke kennis en ervaring. Doordat wij reeds enkele mooie projecten hebben afgerond weten wij wat van belang is en daarmee verzekeren wij u van kwalitatief en duurzaam tegelwerk.

Zorgvuldige voorbereiding

Bij het aanleggen van uw terras gaan we erg zorgvuldig aan de slag. Temperatuurverschillen en omgaan met water is van groot belang. Dat begint altijd bij de voorbereiding. Hoe wordt het terras opgebouwd, wat is het doel van het terras en welke tegels passen het mooiste in het gehele totaalplaatje van uw gewenste nieuwe  terras. In overleg met u maken we de juiste keuzes!

Kwalitatief & duurzaam terras tegelwerk

Wij betegelen uw terras kwalitatief en duurzaam. Om dit te realiseren hebben wij goede afspraken met tegel- en lijmfabrikanten, hanteren we de juiste techniek en werken we met de juiste gereedschappen voor een vlotte en goede realisatie van uw terras tegelwerk.

Meer informatie over het betegelen van uw terras?

Op onze website ziet u al reeds gerealiseerde projecten van terras tegelwerken, waarbij we de volledige terras betegeling hebben gerealiseerd. Onder andere zie je projecten uit Deurne, Gemert-Bakel en Eindhoven. Wilt u vrijblijvend advies voor het betegelen van uw terras? Wij helpen je graag verder! Neem eens contact met ons op en laat ons je wensen horen.